I vores showroom finder du inspiration og ideer til borddækning til alle livets fester

Her får du inspiration, gode ideer og vejledning til borddækning, festartikler og dekorationer når du skal holde konfirmation, bryllup, barnedåb, studenterfest, fødselsdag mm.

Du finder hurtigt og nemt alt indenfor bordpynt og dekorationsartikler til din borddækning. Dæk bordet med sæsonens farver og bordpynt, alt fra servietter, stearinlys, dug, bordløber, dekorationspynt, brugskunst, bordkort, menukort og meget mere. Find alt fra stilren og klassisk bordpynt, feminint og romantisk til rå, natur og drenget bordpynt i smarte farver.
På en overskuelig måde er produkterne vist og stylet i inspirerende og vejledende showrooms, der giver dig ideer til din bordpynt og opdækning. Vælg mellem de mange forskellige farver og temaer så hjælper vi dig til, hvordan du skaber den helt rigtige stemning og tema med din borddækning, så du og dine gæster får den fest du ønsker.

I showroomet finder du alt du behøver til en flot borddækning og bordpynt og til enhver anledning og fest. Bliv inspireret og find varerne til ideen, på ét sted, lige her.