Nedenstående betingelser gælder for alle køb af varer i danskpapirvare.dk webshop.

Handelsbetingelser

Disse Handelsbetingelser accepteres af kunden i forbindelse med afgivelse af ordrer. Betingelserne vil til enhver tid være tilgængelige på danskpapirvare.dk

Du kan bestille varer i vores online shop på alle tidspunkter af døgnet. Har du generelle spørgsmål, forespørgsler på varer eller lignende, kan vi træffes via telefon eller e-mail. Vi har telefontid alle hverdage i tidsrummet 10.00 - 16.00. Vores e-mail er info@danskpapirvare.dk 

 

Du skal være fyldt 18 år for at handle på vores webshop. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forældre/værge.

 

Bestilling af varer

Personalet i danskpapirvare.dk håndterer bestillinger inden for 1-4 hverdage

Endelig aftale om bestilling af varer mellem dig og danskpapirvare.dk anses for indgået, når du har modtaget ordrebekræftelsen.

Hvis danskpapirvare.dk ikke er i stand til at opfylde din ordre som følge af for eksempel udsolgte varer, kontakter vi dig hurtigst muligt på enten telefon eller e-mail.

Du er ansvarlig og bærer risikoen for, at de indtastede kundeoplysninger er korrekte, idet danskpapirvare.dk ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

Priser og betaling

Prisen er inklusiv moms, dette gælder dog ikke private kunder i Norge. Når du har gennemført bestillingen, vil du modtage en bekræftelse på dit køb. Selve betalingen bliver først gennemført, når vi afsender varen til dig. Vi forbeholder os retten til at ændre priser og rabatter med øjeblikkelig virkning, men uanset dette vil din bekræftede pris på allerede bestilte varer, selvfølgelig være gældende, på din ordre.

Forsendelsesomkostninger er ikke inkluderet i prisen. Til enhver bestilling af varer afgivet på hjemmesiden skal tillægges et beløb til dækning af forsendelsesomkostninger. Forsendelsesomkostningerne vil fremgå af ordreoversigten samt ligeledes af den ordrebekræftelse, der fremsendes. danskpapirvare.dk modtager betaling med følgende betalingskort: Dankort, edankort, Visa, Visa electron, Mastercard, Maestro og JCB. Alle betalinger sker via Quickpay på krypteret forbindelse. danskpapirvare.dk gemmer ingen kortoplysninger. Vi tager ingen kortgebyr. 

 

Levering

Danskpapirvare.dk sørger for levering med GLS (med mindre andet angives) til modtager. Levering sker, til den af kunden oplyste leverings adresse, undtagelse er dog kunder i Norge og Sverige her vil kunden få et afhentningssted.

Du har også mulighed for at afhente din ordre i vores butik, se mere nedenfor. 


Danmark; Varerne leveres som regel 1-4 hverdage efter din bestilling.

Norge og Sverige; Varerne leveres som regel 1- 2 uger efter din bestilling.

På danskpapirvare.dk er der følgende leverings muligheder:

GLS pakkeshop eller privat-pakke 

I Danmark vil din pakke blive leveret til din bopæl. Er du ikke hjemme, når pakkeposten kommer, vil du modtage en adviseringsseddel i din postkasse, der informerer om at din pakke kan afhentes inden for de næste 10 dage. Ved afhentning på udleveringsstedet, skal du medbringe din adviseringsseddel, eller SMS for at få pakken udleveret. Oplys de sidste 4 cifre i track & trace nummeret 

GLS pakkeshop:

Ved bestilling af varer er det muligt at vælge afhentningssted, du vil få en sms eller email som oplyser om pakke er klar til afhentning.

Det er muligt at følge pakken via track din ordre. Tracking nr sendes via email eller sms.

 

Afhentning af ordre. 

Ønsker du at afhente din ordre i vores fysiske butik i Silkeborg, markere du dette under 'Levering' i din ordre.
Du får herefter en ordre bekræftelse, men din ordre kan først afhentes EFTER du har modtaget en mail om, at den ligger klar til afhentning. 

Modtagelse af ordre

Du kan forvente at modtage din bestilling inden for 1-4 arbejdsdage i Danmark. Norge og Sverige 1-2 uger.

Da danskpapirvare.dk ikke kan garantere lokale udbringningsforhold, kan danskpapirvare.dk ikke med sikkerhed angive, hvornår varen leveres på kundens adresse.

I tilfælde, hvor den ønskede vare ikke er på lager på bestillingstidspunktet, vil vi kontakte kunden med oplysning om forventet levering. Vi vil ligeledes kontakte kunden, hvis en vare bliver udsolgt, mens du foretager en bestilling af den pågældende vare.

Vi leverer til Danmark, Norge og Sverige, ikke til Færøerne, Grønland og øvrig udland. Leveringsomkostninger fremgår af ordrebekræftelsen og betales af køber.

Fortrydelsesret

Du har 365 dages fortrydelsesret, når du handler på danskpapirvare.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@danskpapirvare.dk/ tlf. 86 82 09 25  din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Kunden bærer risikoen for, at returvaren er forsvarligt emballeret. Du opfordres derfor til at gemme emballagen, indtil du er sikker på, at du vil beholde varen, da manglende original emballage muligvis kan udgøre en værdiforringelse.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dansk Papirvare

Vestergade 8

8600 Silkeborg

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen, eller aflevere den personligt på ovenstående adresse. Husk altid først at give os meddelelse om fortrydelsen inden da.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Vi refunderer pengene til det betalingskort som du benyttede ved handlen. Du får dine penge tilbage for det fulde ordrebeløb indenfor 7 dage (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os. 

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, eller på skrive ordrenummer, navn, adresse, telefonnummer samt mail, så vi kan finde din ordre igen. 

Bemærk! Vi modtager ikke returpakker sendt pr. efterkrav. 

Såfremt varens værdi overstiger DKK 5000, skal du returnere varen som værdipakke, hvormed du som kunde er forsikret, såfremt pakken skulle gå tabt i posten. Hvis du ikke har sendt varen som værdipakke, og pakken går tabt, sker forsendelse på dit eget ansvar.

Reklamation og varereturnering

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på danskpapirvare.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes du rette henvendelse til:

Dansk Papirvare

Vestergade 8

8600 Silkeborg

CVR: 26 66 64 81

E-mail: danskpapirvare@mail.dk

+45) 86 82 09 25

 

Hvor hurtigt skal jeg indsende en reklamation?

Du skal indsende din reklamation indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du sender reklamationen indenfor 2 uger efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

ved  reklamation sender vi en returlabel, så du kan tilbagelevere dine varer omkostningsfrit 

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Du skal altid først kontakte os per e-mail eller telefon, hvis der er tale om en reklamations berettiget vare. 

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Ved returnering af en vare skal fakturaen eller kopi af denne vedlægges. Denne faktura modtager du sammen med din ordre. 

Lav en fyldestgørende information omkring årsagen til returneringen som skal følge pakken og en kopi af ordrebekræftelse, ordrenummer samt kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. 

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen.

Fysisk butik

Vær opmærksom på, at hvis du har købt en vare i vores fysiske butik, så foregår returnering til den fysiske butik.

Personoplysninger

danskpapirvare.dk er underlagt den danske persondatalov, og enhver transaktion mellem kunde og online shop sker under iagttagelse af persondataloven. danskpapirvare.dk  er jf. persondataloven at betragte som dataansvarlig for de oplysninger, der registreres om kunder og besøgende på: danskpapirvare.dk

Ved køb på danskpapirvare.dk accepterer du vores politik om beskyttelse af personoplysninger.

I forbindelse med, at du anvender danskpapirvare.dk, indsamler vi forskellige oplysninger om dig gennem enten cookies, eller gennem registrering af diverse oplysninger fra dig inde på shoppen. Vi har udarbejdet en række retningslinjer vedr. indsamling af personlige oplysninger, som du kan læse i næste afsnit.

Retningslinjer for indsamling af personlige oplysninger ved køb på hjemmesiden udbeder danskpapirvare.dk sig kundens navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, som er nødvendige for at effektuere og behandle ordren. 

Vi giver dig mulighed for at modtage nyheder, tilbud og anden information fra danskpapirvare.dk. Dette kræver blot, at du vælger at blive optaget på vores mailingliste. Du kan til enhver tid og uden omkostninger tilmelde og afmelde dig vores mailingliste. 

Accept af cookies

Når du besøger danskpapirvare.dk første gang, modtager du automatisk en cookie. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din web browser (fx Internet Explorer, Safari, Netscape Navigator, Opera, etc.), og som registrerer dig som unik bruger. 

En cookie kan indeholde tekst, tal eller fx en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Det er ikke et program, og kan ikke indeholde virus. 

De fleste browser lader dig slette cookies fra din harddisk, blokere for alle cookies eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Se vejledningen til din browser eller hjælpfunktionen for at få mere information om disse funktioner. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke kan handle på danskpapirvare.dk uden accept af cookies. Derfor er det vigtigt, at du har indstillet din browser til at acceptere cookies.

Når du besøger danskpapirvare.dk accepterer du gældende retningslinjer

Beskyttelse af dine personoplysninger

Det er vigtigt for danskpapirvare.dk, at dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Adgangen til alle registrerede brugerdata på danskpapirvare.dk er begrænset til betroede medarbejdere hos danskpapirvare.dk og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om oplysninger om vore brugere håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til brugerens rettigheder. Betaling foregår altid igennem en SSL forbindelse og vi gemmer ikke. 

Kortoplysninger

Personoplysninger og videregivelse til tredjepart

Når du registrerer dig på danskpapirvare.dk eller på anden vis opgiver dine oplysninger, videregiver eller sælger danskpapirvare.dk ikke dine oplysninger til tredjepart. Ligesom logfiler og anden standardinformation heller ikke bliver videregivet eller solgt til tredjepart.

Ændring eller sletning af personlige data 

Hvis dine personlige oplysninger ændrer sig kan du til enhver tid logge ind på vores webshop og under min konto redigere dine oplysninger. Dine oplysninger opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Som registreret hos os, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: (indsæt e-mailadresse).

Samlet aftale

Disse betingelser udgør sammen med hjemmesidens priser, kontraktdetaljer og retningslinjer vedr. beskyttelse af 

personoplysninger den samlede aftale der relaterer sig til vores levering af varer til dig.

Kontaktoplysninger

Vi besvarer gerne de spørgsmål, du måtte have vedr. disse handelsbetingelser, eller andre aspekter af vores service. Kontakt venligst vores kundeservice på telefon (+45)  86 82 09 25 eller via e-mail på info@danskpapirvare.dk

Klagegang

Hvis du vil klage over dit køb, og det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsensvej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk 

Modtag gode tilbud, konkurrencer og inspiration i din indbakke