Personoplysninger

danskpapirvare.dk er underlagt den danske persondatalov, og enhver transaktion mellem kunde og online shop sker under iagttagelse af persondataloven. danskpapirvare.dk  er jf. persondataloven at betragte som dataansvarlig for de oplysninger, der registreres om kunder og besøgende på: danskpapirvare.dk

Ved køb på danskpapirvare.dk accepterer du vores politik om beskyttelse af personoplysninger.

I forbindelse med, at du anvender danskpapirvare.dk, indsamler vi forskellige oplysninger om dig gennem enten cookies, eller gennem registrering af diverse oplysninger fra dig inde på shoppen. Vi har udarbejdet en række retningslinjer vedr. indsamling af personlige oplysninger, som du kan læse i næste afsnit.

Retningslinjer for indsamling af personlige oplysninger ved køb på hjemmesiden udbeder danskpapirvare.dk sig kundens navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, som er nødvendige for at effektuere og behandle ordren. 

Vi giver dig mulighed for at modtage nyheder, tilbud og anden information fra danskpapirvare.dk. Dette kræver blot, at du vælger at blive optaget på vores mailingliste. Du kan til enhver tid og uden omkostninger tilmelde og afmelde dig vores mailingliste. 

Accept af cookies

Når du besøger danskpapirvare.dk første gang, modtager du automatisk en cookie. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din web browser (fx Internet Explorer, Safari, Netscape Navigator, Opera, etc.), og som registrerer dig som unik bruger. 

En cookie kan indeholde tekst, tal eller fx en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Det er ikke et program, og kan ikke indeholde virus. 

De fleste browser lader dig slette cookies fra din harddisk, blokere for alle cookies eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Se vejledningen til din browser eller hjælpfunktionen for at få mere information om disse funktioner. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke kan handle på danskpapirvare.dk uden accept af cookies. Derfor er det vigtigt, at du har indstillet din browser til at acceptere cookies.

Når du besøger danskpapirvare.dk accepterer du gældende retningslinjer

Beskyttelse af dine personoplysninger

Det er vigtigt for danskpapirvare.dk, at dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Adgangen til alle registrerede brugerdata på danskpapirvare.dk er begrænset til betroede medarbejdere hos danskpapirvare.dk og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om oplysninger om vore brugere håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til brugerens rettigheder. Betaling foregår altid igennem en SSL forbindelse og vi gemmer ikke. 

kortoplysninger

Personoplysninger og videregivelse til tredjepart

Når du registrerer dig på danskpapirvare.dk eller på anden vis opgiver dine oplysninger, videregiver eller sælger danskpapirvare.dk ikke dine oplysninger til tredjepart. Ligesom logfiler og anden standardinformation heller ikke bliver videregivet eller solgt til tredjepart.

Ændring eller sletning af personlige data 

Hvis dine personlige oplysninger ændrer sig kan du til enhver tid logge ind på vores webshop og under min konto redigere dine oplysninger. Dine oplysninger opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Som registreret hos os, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: (indsæt e-mailadresse).

Samlet aftale

Disse betingelser udgør sammen med hjemmesidens priser, kontraktdetaljer og retningslinjer vedr. beskyttelse af 

personoplysninger den samlede aftale der relaterer sig til vores levering af varer til dig.

Kontaktoplysninger

Vi besvarer gerne de spørgsmål, du måtte have vedr. disse handelsbetingelser, eller andre aspekter af vores service. Kontakt venligst vores kundeservice på telefon (+45) 61 46 10 25 eller via e-mail på info@danskpapirvare.dk