Mere end 98 års erfaring

Dansk Papirvare blev grundlagt i 1925, og har altid været en del af bybilledet i Silkeborg. I vores 200 kvm. hos Bog & idé i Vestergade kan du finde et stort udvalg inden for festartikler, papirvarer, spil og hobbyartikler. Virksomheden beskæftiger i dag en lille flok entusiastiske ansatte, der har fokus på at levere en god service og oplevelse – uanset om du handler i vores butik eller webshop. Vores personlige vejledning og betjening har altid været vores varemærke. Vi står klar til at inspirere og hjælpe dig, så du får præcis det resultat du ønsker.

Butik i Silkeborg

Vi har mange års erfaring i at være vores kunders foretrukne valg, når de har skal holde barnedåb, konfirmation, bryllup, kobberbryllup, osv. Vores fysiske forretning har adresse i Silkeborg midtby. I 2012 åbnede vores webshop, hvor vi har lagt vægt på at kombinere vores fysiske daglige kontakt med kunderne og vores inspirationsborde i butikken, så vi kan lave inspirerende idéer på webshoppen til alle slags fester.

Hvorfor vælge os?

Vi stimulerer kreativiteten hos både voksne og børn, og er med til alle livets store begivenheder. Det gør vi ved at levere de smukkeste bordopdækninger og kreative løsninger. Vores kreative team kan slet ikke lade være med at finde på nye spændende ideer til invitationer, bordpynt, æresporte, servietfoldning og meget meget mere.         

Hvad vil vi? 

Vi vil gerne være hele Danmarks foretrukne valg og inspirationskilde til den kreative løsning. Vi samler hele tiden ny inspiration fra leverandører, messer, pinterest og ikke mindst fra hinanden i dagligdagen i Vestergade.

Grundsten 

Vi er drevet af kompetence, kvalificeret vejledning og en dyb forståelse for de enkelte behov. Alt hvad vi gør er med hensigt om at skabe den perfekte løsning for vores kunder.  

Bredt sortiment

Her har vi valgt et bredt udsnit af artikler med udgangspunkt i vores store sortiment inden for borddækning, dekorations- og hobbyartikler.
Her finder du idéer og inspiration til indbydelser, bordkort, menukort, borddækning og hobbyprojekter.

Find inspiration 

I vores butik og på vores webshop kan du få idéer og inspiration til flotte borddækninger til festlige lejligheder, eks. inspiration til konfirmation. Vi bestræber os på at kunne inspirere vores kunder med nye farver og trends, både på vores webshop og i vores butik i Silkeborg. 

Modtag gode tilbud, konkurrencer og inspiration i din indbakke