Borddækning og bordpynt til konfirmation

Her få du inspiration og vejledning til alt indenfor bordpynt, festartikler og borddækning når du skal holde konfirmation. Skab et personligt og unikt udtryk der passer til konfirmandens personlighed og interesser.   

De nyeste farver og produkter er vist og stylet i inspirerende showrooms, hvor du kan få gode ideer til, hvordan dit konfirmationsbord skal se ud og dækkes. Du finder det nyeste indenfor bordkort, menukort, servietter, bordpynt, stearinlys, dug, brugskunst, bordløber og meget mere. Skab en rød tråd gennem hele konfirmationen ved at sammensætte bordpynt, indbydelser, bordkort og menukort i samme stil og farver.

Vi har hjulpet dig så det er nemt og overskueligt at se de mange forskellige temaer og farver sammensat i opdækninger, vælg selv til og fra, og få den stil der passer til dig og din fest.
I de forskellige showrooms finder du bordpynt og farver i alle stilarter, både til den enkelte og stilrene opdækning, til pigen der ønsker sarte og feminine farver eller smarte stærke farver, til drengen der vil have et råt og drenget look, minimalistisk, natur eller et mere farverigt tema. Vælg det tema der passer til dig og skab den helt rigtige stemning med din borddækning, så festen bliver personlig og lige det du ønsker.

Alt pynt til borddækningerne finder du lige her.