Borddæknig til konfirmation   

Når den store dag endelig kommer hvor konfirmanden sammen med sine klassekammerater, har været i kirken hos præsten og er blevet konfirmeret, skal det fejres sammen med familie og venner med en dejlig middag ved et veldækket bord. Her på vores online hjemmeside har vi hjulpet dig lidt, så du nemmere kan danne dig et hurtigt overblik over, hvordan forskellige ting som indbydelser, bordkortservietter og lys m.m kan passe sammen i farver og temaer.

Her få du inspiration til din konfirmationsfest og et stort udvalg til alt indenfor bordpynt, festartikler og borddækning. Skab et personligt og unikt udtryk der passer til konfirmandens personlighed og interesser. 

Bordpynt til konfirmation 

Vi har hjulpet dig så det er nemt og overskueligt at se de mange forskellige temaer og farver sammensat i opdækninger, vælg selv til og fra, og få den stil der passer til dig og din fest. I de forskellige showrooms finder du bordpynt og farver i alle stilarter, både til den enkelte og stilrene opdækning, til den pige der ønsker sarte og feminine farver eller smarte stærke farver, eller til den dreng der vil have et råt og drenget look, minimalistisk, natur eller et mere farverigt tema. Vælg det tema der passer til dig og skab den helt rigtige stemning med din borddækning, så festen bliver personlig og lige det du ønsker. Så kig ind på vores showroom.

Inspiration til bordpynt og borddækning til konfirmanden 2019

De nyeste farver 2019 og produkter er vist og stylet i inspirerende showrooms, hvor du kan få gode ideer til, hvordan dit konfirmations bord skal se ud og dækkes. Du finder det nyeste indenfor  konfirmation 2019. Bordkort, menukort, servietter, bordpynt, stearinlys, dug, brugskunst, bordløber og meget mere. Skab en rød tråd gennem hele konfirmationen ved at sammensætte bordpynt, indbydelser, bordkort og menukort i samme stil og farver. Alt pynt til borddækningerne finder du lige her.