13 til 24 ud af 29

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

13 til 24 ud af 29

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Skal du holde konfirmation? Så se her...

Når konfirmationen skal fejres, så finder i her alt i skal bruge, så i kan sætte den helt rigtige ramme for festen der venter jer og jeres gæster. Her få i alt fra konfirmations indbydelser, bordkort, menukort, takkekort, bordpynt, borddækning og festartikler såsom servietter, lys, duge (papirdug, Duni duge og Duni servietter), bordløber, brugskunst og meget mere. Find også temafest pynt så konfirmandens interesser vises gennem borddækningen, som eksempelvis fodbold bordpynt til den fodboldinteresserede konfirmand. Find også temaer som sommerfugle, blomster, håndbold og meget mere. Vær kreativ og sammensæt produkterne som i kan lide og skab en personlig borddækning der passer til konfirmandens personlighed og interesser.

Tag også et kig på vores showroom / galleri. Her har vi hjulpet jer, så i kan få alt den inspiration i behøver, når i skal dække bordet til konfirmationen. Her er sæsonens farver og produkter vist og stylet i flotte færdige borddækninger, så det er nemt og overskueligt for jer at se og blive inspireret til, hvordan det færdige resultat kan blive. Vælg selv til og fra, og få den stil der passer til dig og din fest.

Vælg konfirmations indbydelser, bordkort, menukort, bordpynt og takkekort i samme stil og farver og skab et flot og gennemført resultat.

I finder det hele til konfirmationen lige her, god fornøjelse.